Bono on pääsi tänään pitkästä aikaa pienelle kävelylenkille,jos sitä nyt kävelylenkiksi voi kutsuaNauru Meno oli kuin kevät varsalla.
Mutta loppumatka mentiinkin jo mallikkaasti ja mikä parasta, poika käytti leikattua jalkaansa aivan normaalisti!

Iitalla (Mellakan Britalla) on alkanut juuri ensimmäinen juoksu. Niin se vaan pennut kasvaa aikuiseksi... on se vaan loppujen lopuksi lyhyt tuo pentuajan ihanuus.

Mellakkalaiset ovat päättäneet tänä keväänä käydä ottamassa oppia myös viisaammilta koirien koulutukseen. Osa bertta pentujen omistajajista on lähdössä 7.3.09 Mia Skogsterin tottelevaisuuseminaariin Pieksämäelle.
Lisäksi suunnitteilla on lähteä katsomaan Marko Koskensalon koulutusta Hauhoviin, Hauholle 4-5.4.09 jonne onkin lähdössä kaikki Berttapentujen omistajat näillänäkymin. Hyvä tytöt !!!!

Sitten onkin tulossa/ suunnitteilla Musketeer's / Mellakka jälkileiri Kalajoella 22-24.5.09 kouluttajana Vesa Kuosmanen. Leirit ovat samalla kasvattitapaamiset. Lisätietoa leiristä lähempänä.
Mellakkalaiset, muistakaapa varata ajat kalenteriinne ja järjestää ajoissa vapaata! Tämä vuosi nyt reipasta treeniä ja ensivuonna sitten kisakentille.

Koiria ollaan käytykin treenailemassa kun vain suinkin on ehditty, Mellakan Banjostakin on kasvanut näin komea poikaVanha ex.koirani Jullekin kävi muutama päivä sitten vierailulla omistajansa Nooran kanssa, ei ollut Julle vanhentunut lainkaan vaikka on jo 10v.Kiitos Noora kun toit Jullen nähtäväksi pitkästä aikaa.

Kuvassa Juliet alis Julle:


HOX! Kuvia lisäilty kuvagalleriaan. MM. Banjolle, Britalle ja Bonolle.
Lähiviikkoina sivuille lisätään myös Mellakkalaisten treenivideoita
kun saamme materiaalia kasaan Silmänisku