Kesäloma alkoi ja koirien aktiivinen treenaaminen. Tänään vihdoin ja viimein päästiin käymään Inkan kanssa eka ruuduissa ja Bonon ja Brassen kanssa tehtiin kokeeksi yhdet ruudut mutta, kun koirien motivaatio ja nenän käyttö oli todella hyvää niin siirryttiin heti suoraan jälkeen, ja pojathan tekivätkin hyvin töitä =) Huomenna taas jälkihommiin...

Kiitos Jounille viikonlopun huippuhyvistä purutreeneistä niin Aatun kuin B-pentujenkin osalta. Saimme paljon taas hyviä vinkkejä.
Brasse ja Bumba olivatkin hurjasti menneet eteenpäin puruissa, kun itse en olekaan aikoihin päässyt yhteisiä treenejä seuraamaan.
Iita on valitettavasti treenitauolla omistajan sairasloman vuoksi, toivotaan että Anne ja Iita saadaan pian mukaan taas porukkaan!

Tottistakin treenattiin tänään ja jatkamme huomenna. Tottistreenit huomenna Klo 16 (Mellakkalaisten omat treenit). Jos muita haluaa treeneihin mukaan niin muut koirat klo14. Tekstaria minulle jos haluaa huomenna treeneihin mukaan 045 639 7919

C-pennut ovat kovasti kehittyneet, pentue on erittäin tasalaatuinen. Vahvoja jurrikoita, erittäin uteliaita, reippaita ja kovia käyttämään jo nyt hampaita, kaikki syö hyvin kiinteää ruokaa. Pennuista odotetaan tulevan itsenäisiä, vahvoja koiria.