Mellakan Cyttä on aloittanut uransa poliisitoimissa palokoirana, joita on Suomessa vain 5 kappaletta tällähetkellä. Cytästä voi lukea mm. seuraavista linkeistä:

CYTTÄ MEDIASSA

Cyttä ILTASANOMISSA

Minä ja Jussi olimme koiralaumamme kanssa maanantaista tiistaihin Joensuussa treenailemassa koiria. Oli mukava reissu ja koirat saivat hyviä treenejä jokainen. Kiitos Janille ja Maritalle kun saimme tulla koko lauman voimin. Ja kiitos pojille hyvistä treeneistä. Koko oma poppoomme ja vielä kotona oleva Conna olivat mukana reissussa.

Conna muuttaa uuteen kotiinsa vasta ensiviikon tiistaina. Connan kanssa olemme tosin käyneet jo aloittelemassa jälkitouhuja ruuduilla ja tottistakin olemme kentälllä käyneet kokeilemassa makupalalla, hyvin toimii ja pentu on todella ahne. Uimassakin Conna kävi tänään emänsä avustuksella, ja pikku ukko ekan mulahduksen jälkeen uiskenteli ja tarpoi vedessä kuten isommatkin. Myös Inka ja Horkka saivat opetella uimista matalalla soramontulla.

Inkalla on hieman tässä vaiheessa ongelmia maitohampaiden ja kulmahampaiden kasvun kanssa, huomenna täytyy soittaa aika eläinlääkäriin maitohampaiden poistoon.

Emmin kanssa ollaan nyt aloitettu treenaaminen ja 17.6 olen sen jo ilmoittanut tokokokeeseen Kokkolaan! No joitain liikkeitä pitää vielä ahkerasti treenata Avo -luokkaan =)