Tervehdys kaikki 

Viime päivityksestä onkin taas aikaa - kiireisenä kun ei ehdi tietokoneella aikaa viettämään. 
Pahoitteluni siitä :) 

Mitä meille kuuluukaan? 

Aloitin syksyllä 2015 Koirien Biomekaniikka koulutuksen eli minusta pitäisi tulevaisuudessa 
valmistua manuaalinen rankakäsittelijä. Mielenkiintoinen koulutus, josta on iso etu peruskoirahieronnan lisänä. Lisäksi hankin vihdoin Handy Cure Terapialaserhoitolaitteen jolla voidaan käsitellä revähdysvammoja, tulehdustiloja ja tehostaa hieronnan vaikutusta rasitusvammoihin tms. 

Halli haaveet saattavat myös lähitulevaisuudessa toteutua, se on iso unelma jota olen haaveillut jo 
kauan.Pääsee treenaamaan katon alle ja voisi pitää kursseja ja koulutuksia sisätiloissa. Tästä lisää 
kun asia on varma ja ajankohtainen. 

Tuleva kesä alkaa leirien ja koulutuksien osalta ollakin jo aika täynnä. Loppukesään / syksylle mahdollisesti on vielä joku vapaa viikonloppu. 

Hierontoja ja tottistunteja vedän edelleen tasaiseen tahtiin kysynnän mukaan. 

KOIRAKUULUMISIA 

Tanskasta hommasimme puolisoni Jussin kanssa uuden sijoituskoiran spn Jabina Zignen (Kitka) ja laitoimme sen kasvamaan Marianne Väisäsen hoiviin Kajaaniin. Erittäin mukavan oloinen, aika tempperamenttinen, rohkea ja avoin pentu tuntuu olevan. Katsotaan mitä siitä kasvaa. 

Saksantuontimme spn Gea von Prevent alkaa tänä syksynä lähestyä 2v ikää ja luustokuvat lähestyvät. 
Kävin katsomassa koiraa Rovaniemellä Joulukuun alussa  ja pidin näkemästäni. Koira on avoin, erittäin hyvä hernoinen mutta kuitenkin vietikäs, ei ääntele työskennellessään ja osaa olla myös hieman dominoiva. Odotellaan joska ohjaaja Piia Pekkala saisi koiran nyt tälle keväälle/ kesälle BH kokeeseen. Hyvältä näytti koulutuksenkin osalta. 

Rovaniemellä kasvaa myös spn sijoituskoira Blizen Aziza, jonka näkemiseen olin myös tyytyväinen. Ei tyhjää ääntele, on aktiivinen ja avoin, sosiaalinen koira. Jonna Turpeenniemi toimii haltijana ja on tehnyt hyvää työtä pennun kanssa. 

Kotona  malinoisnarttu Veera ( SH Villi) alkaa olla kohta räjähtämispisteessä, laskettu aika on viikolle 11 mutta katsotaan kestääkö sinne asti. Pentuja näkyi ultrassa yli 10. Kaikki pennut on jo varattu. 
Isänä pentueessa on Ruutipussi Famas alias Urho. Uros josta tykkään todella. Kiva, avoin, tasainen, vahva ja hyvähermoinen koira. 

Jään siis mammalomalle vkolla 11-12 =) 

Kasvatinomistajat huomio! Kuvat olisi kivoja ja kuulumisia voisitte laittaa. Ja tarkistakaa onko tiedot oikein koirienne osalta!