Tervehdys ja hyvää tulevaa Pääsiäistä kaikille. 

Mitäs meille kuuluukaan.... Viimeisin saksanpaimenkoira pentue  siis rekisteröitiin Kennel Suhteellisen nimiin.
Kikin ( Gea Von Prevent) pennut ovat osoittautuneet tämän hetken tietojen mukaan oikeinkin toimiviksi 
ja mukaviksi koiran aluiksi. Hampaat ovat vaihtumassa ja korvat vielä osalla sojottaa mihin sattuu. 
Pennut ovat osoittautuneet hyvähermoisiksi ja helpoksi arjessa. Osa on jo kovasti ollut treenaamassa 
erilaisiin tehtäviin. 
 
Olisimme jo vaihtaneet koko kasvatustyön Suhteellisen kennelnimen alle mutta eipä se noin vain 
onnistunutkaan ja vaatisi että kävisin uudelleen kasvattajakoulutuksen jotta voin muuttaa nimeni 
Kennel Suhteellisen alle. Joten edelleen kasvatus tapahtuu 2 kennelnimellä taloudessamme. 

Bpmn Veera ( Sh Villi) Synnytti 10 reipasta pentusta 14.3. Äiti ja pennut voivat loistavasti. 
Kaikki pennut on varattu. Veeralle tämä oli 3 pentue ja nyt Veeran jälkeläisiä on kaikkiaan 35 kpl. 
Tästäkin pentueesta 9 menee työtehtäviin ja yksi pelastuskoiraksi. =) 

Siili ( Mellakan Esla) oli tarkoitus nyt astuttaa maalikuun juoksuun, mutta valitettavasti kaikki kasaantui samalle viikonlopulle kuin koiran astutus olisi ollut ajankohtainen, niin emme yksinkertaisesti onnistuneet järjestämään siihen enää koiran kuskaamista astutettavaksi. Katsotaanpa asiaa seuraavaan juoksuun. Elikkä Siili ei tee kesäpentuja tänäkään vuonna. Kiven takana on myös ollut löytää hyvä vahva työkoiratyyppinen uros, jolla olisi jälkeläisnäyttöä. 

Olemme tehneet viimevuonna Sponsorisopimuksen koiranruokavalmistajien Best Friend ja Racinel kanssa seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Koiramme syövät nyt Racinel kana Adult, Sport & Agiliy ja Extra Energy ruokaa.
Ja tulevat pentueet ruokimme Racinel Puppy koiran ruualla. Olemme olleet yhteistyöhön ko. tahojen kanssa erittäin tyytyväisiä. Ruokana Racinel imeytyy hyvin. Koirat on hyvässä turkissa ja alkavat olla jo hieman liiankin hyvässä massassa. Ruoka myös maistuu erittäin hyvin kaikille. Testaamme myös erilaisia puruluita ja makupaloja. Nyt testissä ovat myös pentujen imualuset, jotka ovat osoittautuneet todella toimiviksi pentulaatikkoon pienten pentujen alle. Ne on helppo vaihtaa ja hävittää. Pinta on pennuille pitävä ja mikä parasta, pennut pysyvät puhtaina ja kuivina. Tuotepäivityksiä ja kuvia koiristamme löytyy Instagrammissa ja Facebookissa. 


KoiraSoppin hallille tuli jälleen huonoja uutisia. Saamme olla tämän kevään vielä Haapakosken hallitiloissa, mutta sitten väistymme Omega keittiön alta pois tiloista. Pitkällisen pohdinnan jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että tällä käyttäjä määrällä Haapavedellä ei yksityisenä kannata hallia pitää. Joten nyt kevään aikana laitamme keinonurmimatot myyntiin, koska niille ei ole edes säilytyspaikkaa Haapavedellä, ja uudesta hallista jossa olisi kohtuullinen vuokra ei ole tietoa. Harmillista kyllä ettei koiraharrastajille saada tänne toimivia ja pysyviä tiloja. 
Kursseja ja tottiskoulutuksia olen nyt tietoisesti vähentänyt. Yksikertaisesti niihin ei ole enää aikaa. Jotain kursseja olen ulkoistanut toimimaan hallilla nyt kevään aikana kuten esim Rallytoko ja Näyttelykurssi.
Itse keskityn pääosin nyt  Perhekodin yövuorojen lisäksi koirahierontaan ja opiskelen parhaillaan loppuun yksityisesti Jaana- Kaisa Timosen opissa Koiran OMT-hoitajaksi ( koiran osteopaattinen manuaaliterapia / rankakäsittelijä). Syyskuussa pitäisi olla siitä näyttökoe tehtynä, jos opinnot etenee suunnitellusti. 

Hyvää kevättä kaikille =) 

 

image002.jpg