Niin tosiaan ystäväni, Hyvää ystävänpäivää!


Itselläni tämä päivä meni töissä mutta aamulla sentäs
ehdin tottista treenaamaan Aatun ja Bonon kanssa Annen
seurassa ja sitten ahkerat Mellakkalaiset jatkoivatkin suojelutreeneissä
Jussin ryhmässä. Tuossapa muutama kuva treeneistä, päivitän uusia
purukuvia kotisivuille heti kun ehdin.

Mellakan Brita alias Iita ja Anne ( Kuvat Maarit L.)

Mellakan Brasse ja Sari ( Kuvat Maarit L)

Mellakan Bumba ja Maarit ( Kuvat Maarit L)

Jospa me joskus Bononkin kanssa pääsisimme täysipainoisesti treenaamaan, vielä en ole uskaltanut antaa Bonon riehua ja säästeliääsi olen tottistakin treenannut, jotta jalka saisi parantua kunnolla.Bonon leikannut eläinlääkärikin soitteli ja kyseli Bonon vointia =)

Nyt sitten vielä kiinnitin huomiota, että Bono arastelee silmäkulmaa siitä silmästä johon Aatu puri sitä Bonon ollessa 9-10vkoa. Pitäänee käydä Akuutissa tarkastamassa asia nyt kun kallo alkaa kasvaa ja leventyä että kaikki on ok. Silmä kyllä itsessään on ok. Bonon kanssa ei olla helpolla päästy mutta taistellaan sitäkin lujemmin, koiralla on hyviä ominaisuuksia, jotka haluaisi tuoda esille kun vaan joskus pääsisimme treenaamaan.

Aamulla menemme Aatun kanssa taas Nivalaan hakutreeneihinkin.
Torstaina pääsimme vihdoin Aatun kanssa oikealle hiihtoladulle treenaamaan vetohiihtoa, vauhtia oli ja vaarallisilta tilanteiltakaan ei vältytty kun tumpelo hiihtotaidoton ohjaaja koetti pysyä vauhdissa mukana, mutta niin hauskaa oli että tätä lajia alamme treenaamaan tosissaan Aatun kanssa ja ensitalvena Emminkin kanssa.

Näillänäkymin jos kurssit nyt vain alkavat niin aloitan Weterin ammattiinjohtavan koirahierontakoulutuksen maaliskuussa Oulussa.

Toukokuussa pitäisi myös alkaa seuraava SPL-kasvattajakoulutus niin
saan suoritettua puuttuvan yhden läsnäolon ensimmäisestä lähijaksosta,
saan sitten loppuun SPL-kasvattajakoulutuksenikin vihdoinkin.

Ohjatut tottelevaisuuskoulutukset ovat nyt vielä harkinnan alla, mikäli nämä työkiireet ja omat menot ei hellitä on mahdottomuus kursseja aloittaa. Otan kuitenkin muutaman koiran koulutukseen mutta vakituista treenipäivää/ aikaa en pysty nyt järjestämään, valitettavasti. Mikäli aikaa on vedän ohjatut treenit esim. sunnuntaisin Mellakan treenien jälkeen.
Viikonlopun koulutusleirejä on kuitenkin nyt tarkoitus järjestää pitkin vuotta, Haapavedellä ja muillakin paikkakunnilla. Tiedotamme niistä sitten tapahtumissa kotisivuillamme.