Emmin ja Aishan ultraus venyy ensi viikon maanantaihin, eli sinne asti joudumme vielä odottamaan, kiitos lomailevien eläinlääkäreiden ja omien työkiireiden... Aisha tosin sai kurkunpääntulehduksen astutusreissusta ja huomenna joudun hakemaan sille antibiootit.

Bonon kanssa olemme varovasti aloittellut purutreenejä, tänään olisi taas treenit illalla edessä. Eillen kävimme lumikenkäilemässä tunnin verran paksussa lumihangessa, eikä poika ole leikattua jalkaansa oireillut. Jospa siitä vielä kisakoiran sittenkin saa =)

No nyt sitten on varmistunut myös tämä uusin tulokkaani, 16.3.09 saapuu Suomeen Hollannista 9.1.09 syntynyt täysin käyttölinjainen saksanpaimenkoira narttu. Kotiini tosin saan haettua sen vasta 21.3.09.
Pennusta lisää sitten kun saan sen kotiin.

Koetan saada tässä uusia kuvia nyt päivitettyä sivuille, kuvakansioihin ja B-pentujen omille sivuille. Myös treenivideoita on tulossa!

Mellakan Alinastakin sain uusia kuvia ja kuulumisia. Koira asustaa Tuijan luona ja treenailee puruja, jospa heidät nähdään ensikesänä kisoissakin.
Alla kuva Alinasta hiihtolomareissusta 2009 ( kuva Tuija)